Automaatiot

FloMembers tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja prosessien automatisointiin. Näitä ovat muun muassa

Laskutus

• Laskujen muodostus voidaan automatisoida niin jäsen- kuin tilausmaksuille

Liittymisprosessi

Katso tarkempi ohje.

• Laskuta liittyjiä automaattisesti
  • Räätälöity sähköpostiviesti uusille hakijoille
  • Lähetä aktivointilinkki automaattisesti

Hakijan hyväksyminen

• Liittyjän hyväksyminen jäseneksi automaattisesti, kun maksu kirjautuu
  • Räätälöity sähköpostiviesti hyväksytyille hakijoille
  • Hyväksytyn hakijan liittäminen ryhmään automaattisesti (vaatii FloMembers Unlimited -version)

Maksut

Syntymäpäiväonnittelut

• Syntymäpäiväonnittelut sähköpostilla / tekstiviestillä (vaatii FloMembers Unlimited -version)
  • Automaattisesti lähetettävää onnitteluviestiä muokataan kohdassa Asetukset > Laajennukset > Syntymäpäiväviesti.

Sähköinen jäsenkortti

Tapahtumailmoittautumiset

Asiakaskohtaisia automaatioita voidaan luoda tuntityönä. Jätä aiheesta tukipyyntö.