Henkilöiden väliset yhteydet

Ominaisuus vaatii vähintään FloMembers Small -version.

Henkilöiden välille voi luoda yhteyksiä, esimerkiksi lapsi-vanhempi tai työnantaja-työntekijä. Yhteydet luodaan näin:

1. Siirry henkilön tiedoissa Yhteydet-välilehdelle.
  2. Valitse alasvetovalikosta yhteyden tyyppi (esimerkiksi "Työnantaja"). Uusia yhteystyyppejä voi luoda samasta näkymästä löytyvän linkin kautta.
  3. Valitse alasvetovalikosta kyseiseen tietueeseen liitettävä tietue.

Oikeus tietojen muokkaamiseen

Tarvittaessa yhteystyypit voivat muokata heihin yhdistettyjen henkilön tietoja. Näin esimerkiksi vanhemmaksi merkitty henkilö voi muokata lapsensa tietoja. Ominaisuuden voi aktivoida muokkaamalla olemassa olevia yhteystyyppejä tai luomalla uusia yhteystyyppejä.

Laskutus

Yhteydet eivät vaikuta laskutukseen, joten esimerkiksi lapselle luodut laskut eivät lähde automaattisesti vanhemman sähköpostiin. Maksajan asettamisesta voit lukea lisää tästä artikkelista.

Yhteydet Excel-viennissä

Jos olet luonut rekisteriin yhteystyyppejä, henkilön yhteydet voidaan viedä päänäkymän kautta myös Exceliin (ks. tämä artikkeli).