Miten vien tietoja Excel-muotoon?

FloMembers-jäsenrekisteristä voit helposti viedä haluamiasi tietoja seuraavien vaihtoehtojen mukaan:

• Voit viedä jäsenten tietoja sovelluksen päänäkymässä tämän ohjeen mukaan.
  • Laskuja voit viedä kohdassa Laskut > Reskontra.
  • Tapahtumat-osion Vie Exceliin -painikkeella saat listan kuhunkin tapahtumaan ilmoittautuneiden tiedoista.
  • Excel-muotoisen backup-tiedoston tietokannan tiedoista saat kohdasta Raportit > Excel > Järjestelmän varmuuskopio

Lisäksi muun muassa Syntymäpäivät-lista tarjoaa Vie Exceliin -toiminnallisuuden.

Viennin esiasetukset

Järjestelmän pääkäyttäjä voi valita mitkä tietokentät tulevat mukaan Excel- tai CSV-tiedostoon luomalla tai muokkaamalla esiasetuksia kohdassa Asetukset > Vientiasetukset.

Ryhmän pääkäyttäjä voi hyödyntää ainoastaan niitä esiasetuksia, jotka pääkäyttäjä on sallinut.

Screenshot

Katso video-ohje