Miten vien tietoja Excel-muotoon?

FloMembersistä voit helposti viedä haluamiasi tietoja Exceliin seuraavien vaihtoehtojen mukaan:

• Voit viedä jäsenten tietoja sovelluksen päänäkymässä tämän ohjeen mukaan. Voit valita mitkä tietokentät haluat mukaan Excel-tiedostoon kohdassa Asetukset > Vientiasetukset
  • Laskuja voit viedä kohdassa Laskut > Reskontra.
  • Tapahtumat-osion kohdasta Vie MS Exceliin saat listan kuhunkin tapahtumaan ilmoittautuneiden tiedoista.
  • Excel-muotoisen backup-tiedoston tietokannan tiedoista saat kohdasta Raportit > Excel > Järjestelmän varmuuskopio

Lisäksi muun muassa Syntymäpäivät-lista tarjoaa Vie Exceliin -toiminnallisuuden.

Katso video-ohje