Kuinka varmuuskopiointi on hoidettu?

FloMembersin tiedot varmennetaan useammalla erillisellä varmuuskopioinnilla sekä tuotanto- että erilliselle backup-palvelimelle. Tiedot varmuuskopioidaan automaattisesti kerran vuorokaudessa.

Kuukausittaisia varmuuskopioita säilytetään 12 kuukautta.

Varmuuskopio omaan käyttöön

Asiakkaat voivat halutessaan tehdä omaan käyttöönsä ylimääräisiä varmuuskopioita jäsenrekisterin datasta kohdassa

Raportit > Excel > Järjestelmän varmuuskopio

Samaa toimintoa voi käyttää silloin, jos tietoja halutaan siirtää johonkin toiseen järjestelmään.