Kuinka voin valita tietyt henkilöt esimerkiksi Excel-tiedostoon tai sähköpostiin?

1. Hae ensin haluamasi henkilöt. Voit suodattaa henkilölistaa usealla tavalla samanaikaisesti.
    • Sovelluksen päänäkymän suodattimien avulla voit rajata henkilöitä esimerkiksi roolin tai ryhmän mukaan. Voit valita kerralla useita rooleja tai ryhmiä (ks. video-ohje). Voit myös kokeilla tarkennetun haun kohtaa Roolit kategoriassa.

Screenshot

2. Kun olet tehnyt haluamasi suodatuksen, valitse heidät seuraavasti:
    • Jos haluat valita kaikki hakemasi henkilöt, napsauta hakutulosten oikeasta yläreunasta "Valitse kaikki kohteet".
    • Jos haluat valita vain tietyt henkilöt, merkitse rasti heidän nimiensä eteen.
  3. Valittuasi haluamasi henkilöt kohdista heihin haluamasi toimenpide päänäkymän vasemmasta laidasta, esimerkiksi:

LUO > Tarrat

tai

LÄHETÄ > Sähköposti

Saman logiikan mukaisesti voit muun muassa liittää haluamiasi henkilöitä ryhmiin.

Sähköposti satunnaisille henkilöille

Jos haluat lähettää sähköpostia satunnaisille henkilöille, jotka eivät kuulu esimerkiksi mihinkään tiettyyn ryhmään, siirry kohtaan Viestit > Lähetä sähköpostia ja valitse haluamasi vastaanottajat kentässä Vastaanottajat.

Sähköposti liittymishakemuksen jättäneille

1. Siirry sovelluksen päänäkymään.
  2. Suodata listaa valitsemalla Roolit-valikosta ne roolit, joille haluat lähettää sähköpostia. Tässä tapauksessa valitse Hakija.
  3. Napsauta "Valitse kaikki kohteet" listan oikeassa ylälaidassa. Järjestelmä on nyt valinnut kaikki nämä henkilöt.
  4. Paina vasemmassa navigointipalkissa olevaa linkkiä Lähetä uusi sähköposti. Järjestelmä siirtyy nyt sähköpostin kirjoittamiseen. Vastaanottajat -kohdassa näkyy kaikki ne henkilöt, joille on asetettu sähköposti.

Tarkennettu haku

Tarkennettu haku -toiminnon avulla voit hakea henkilöitä erilaisten hakukriteerien, kuten paikkakunnan tai syntymäajan mukaan (ks. video-ohje). Hakukriteerejä voit myös yhdistää.