Voinko siirtää kaikki ryhmän jäsenet jonkin roolin alle?

Ainoastaan roolien mukaiset maksut laskutetaan automaattisesti vuosilaskutuksessa.

Jos olet aiemmin merkinnyt henkilöitä kuulumaan ryhmään, voit antaa heille helposti tarvittavan roolin. Toimi seuraavasti:

1. Suodata sovelluksen päänäkymä "Ryhmät"-suodattimen avulla haluamasi ryhmän jäseniin.
  2. Valitse suodatetun listan kaikki henkilöt ruksaamalla listan oikeasta yläkulmasta "Valitse kaikki kohteet".
  3. Valitse vasemmasta palkista Lisää rooli > Jäsen > Haluamasi rooli.

Jos aiemmalle ryhmälle ei ole enää tarvetta, voit poistaa sen kohdassa Rekisteri > Hallinnoi ryhmiä.