Kuinka liitän henkilöitä johonkin ryhmään?

Perusta ensin sopivat ryhmät (esimerkiksi Seuran hallitus) kohdassa Rekisteri > Hallinnoi ryhmiä.

Ryhmän luominen

Liitä henkilö(t) ryhmään seuraavasti:

1. Siirry sovelluksen päänäkymään.
  2. Valitse haluamasi henkilö(t) merkitsemällä ruksi heidän nimensä vasemmalle puolelle.
  3. Valitse vasemmasta palkista Liitä ryhmään ja liitä henkilö(t) haluamaasi ryhmään.

Screenshot

Huom. Voit muokata yksittäisen henkilön ryhmiä hänen omissa tiedoissaan Ryhmät-välilehdellä.

Jos haluat antaa henkilölle ryhmässä tietyn roolin (esimerkiksi Puheenjohtaja), katso tämä artikkeli.