Kuinka tulostan tarrat paperilaskuja varten?

Tarrat henkilöille voi tulostaa sovelluksen päänäkymän kautta.

Tarrat alkuperäisille laskuille

Jos kyseessä on jäsenten tai tilaajien roolin mukainen laskutus, saat valittua henkilöt tarroja varten helpoimmin käyttämällä päänäkymän listan yläpuolelta löytyviä "Suodata lista" -toimintoja.

Ryhmälaskuille saat tarrat tulostettua helpoimmin suodattamalla päänäkymän halutun ryhmän mukaan.

Tarrat maksumuistutuksille

Jos haluat tulostaa tarrat maksumuistutuksia varten:

1. Luo uusi (väliaikainen) ryhmä.
  2. Lisää muistutettavat henkilöt tähän uuteen ryhmään esimerkiksi Reskontran Saatavat-välilehden kautta valitsemalla haluamasi henkilöt ja käyttämällä vasemmasta sivupalkista löytyvää "Liitä ryhmään" -toimintoa.
  3. Siirry päänäkymään, valitse luomasi ryhmä "Ryhmät"-suodattimeen ja valitse henkilöt.

Tarrat vain paperilaskuille

Jos haluat tulostaa tarrat vain postitettaville laskuille tai muistutuksille, voit ennen henkilöiden valitsemista tarroille poistaa Tarkennetun haun "Toivottu laskutustapa" -kentästä kaikki muut vaihtoehdot paitsi "Paperi".