Kuinka saan tarrat tulostumaan oikein?

Tarrat on normaalisti optimoitu kokoon 70 x 36 mm. Kohdassa

Asetukset > Yleisasetukset > Sovellus

voit määritellä tarrakooksi myös 70 x 37 mm.

Ongelmatilanteet

Jos tarrat eivät osu kohdalleen, kokeile asettaa sivun automaattinen skaalaus pois päältä Adobe Readerin tulostusasetuksissa. Tämä löytyy Readerin valikosta

File (Tiedosto) > Print (Tulosta) > Page handling > Page scaling (Sivun skaalaus)

Muuta asetus "Shrink to printable area" (Kutista tulostettavalle alueelle) asetukseksi "None" (Ei).

Adoben ohje tähän löytyy osoitteesta http://kb2.adobe.com/fi/cps/896/cpsid_89621.html

Joissain tapauksissa saattaa auttaa, jos asetat tarrojen skaalauksen yli 100 prosentin:

File > Page Setup > Scale => 101%

Tulostimien kirjo on niin suuri, että yleispätevää ohjetta kaikille tulostintyypeille on vaikea antaa.