Kuinka saan tietoa laskutustilanteesta?

Reskontrassa (Laskut > Reskontra) voit

1. tarkastella haluamasi kuukauden aikana luotuja laskuja (Yhteenveto)
  2. listata saatavat, joita ei ole maksettu (Saatavat)
  3. listata laskut, joiden loppusumma eroaa laskutetusta summasta (Virheelliset)
  4. hakea laskuja määrittelemilläsi hakuehdoilla (Suodata laskuja)

Vasemman reunan "Vie Exceliin" -valikon kautta voit viedä tiedot Excel-muotoon. Saman valikon kautta voit myös viedä kuluvan vuoden kaikki maksetut laskut Exceliin. "Suodata laskuja" -välilehden ollessa aktiivisena voit viedä Exceliin myös kaikki kyseisillä hakuehdoilla löytyvät laskut käyttämällä "Vie suodatetut" -toimintoa.

Excel-vienti

Maksamattomien vienti

Reskontran vasemmasta paneelista voit valita "Vie saatavat", jolloin järjestelmä luo Excel-tiedoston kaikista maksamattomista laskuista. Jos haluat vain tietyn ajankohdan maksamattomat laskut, voit tehdä haun "Suodata laskuja" -välilehdellä ja viedä haetut laskut Exceliin.

Maksut tietyltä aikaväliltä

Jos haluat listata maksut tietyltä aikaväliltä, siirry kohtaan Laskut > Reskontra > Suodata laskuja. Voit syöttää haluamasi päivämäärät (esimerkiksi 1.1.2019 - 28.2.2019) kohdassa Kirjauspvm. Kun valitset Tee muutokset, näkymä suodattuu automaattisesti maksuihin, jotka on tehty haluamallasi aikavälillä.

Voit myös suodattaa maksuja muiden hakuehtojen, kuten henkilöiden ryhmien, mukaan Tarkennettu haku -toiminnon avulla.