Kuinka saan tietoa laskutustilanteesta?

Reskontrassa (Laskut > Reskontra) voit

1. tarkastella haluamasi kuukauden aikana luotuja laskuja (Yhteenveto)
  2. hakea laskuja määrittelemilläsi ehdoilla (Suodata laskuja)
  3. listata saatavat, joita ei ole maksettu (Saatavat)
  4. listata laskut, joiden loppusumma eroaa laskutetusta summasta (Virheelliset)
  5. tulostaa ja vuoden kaikki muistutukset tai viedä maksetut kerralla (Massatoiminnot)

"Suodata laskuja" -välilehdellä voit viedä Exceliin kaikki kyseisillä hakuehdoilla löytyvät laskut käyttämällä "Vie suodatetut" -toimintoa.

Maksamattomien erittely

Voit valita Saatavat-välilehdellä "Vie saatavat", jolloin järjestelmä luo Excel-tiedoston kaikista maksamattomista laskuista.

Jos haluat vain tietyn ajankohdan maksamattomat laskut, toimi näin:

1. siirry reskontran "Suodata laskuja" -välilehdelle
  2. syötä haluamasi aikaväli
  3. valitse Lisäsuodatus-kohdassa "Suodata laskuihin, joissa ei ole maksua"

Tulosjoukon voi tämän jälkeen esimerkiksi liittää ryhmään tai viedä Exceliin.

Maksut tietyltä aikaväliltä

Jos haluat listata maksut tietyltä aikaväliltä, siirry reskontran "Suodata laskuja" -välilehdelle. Voit syöttää haluamasi päivämäärät (esimerkiksi 1.1.2019 - 28.2.2019) kohdassa Kirjauspvm.

Voit suodattaa maksuja myös muiden hakuehtojen, esimerkiksi ryhmien, mukaan.