Kuinka voin tulostaa jäsenkortteja?

Ominaisuus vaatii vähintään FloMembers Medium -version.

FloMembersissa voit tulostaa jäsenkortteja itse. Voit aktivoida ominaisuuden kohdassa

Asetukset > Yleisasetukset > Jäsenkortti

Kyseisellä sivulla voit asettaa muun muassa kortin mitat sekä määritellä, ladotaanko korttien kukin sivu omalle sivulleen. Voit myös ladata palvelimelle kortin etu- ja takapuolen taustakuvan.

Voit syöttää mahdollisen pääorganisaation nimen, jos haluat sen tulostuvan kortteihin.

Jäsenkortteihin tulostuvat henkilön nimi, jäsennumero ja logo. Lisäksi henkilön tiedoissa tulee päivittää Jäsenkortti voimassa asti -kenttä, jotta tieto tulostuu kortteihin oikein. Jos kenttä ei ole näkyvissä henkilön tiedoissa,

1. varmista, että jäsenkortti on aktivoitu kohdassa Asetukset > Yleisasetukset > Jäsenkortti
  2. aktivoi kenttä kohdassa Asetukset > Yleisasetukset > Henkilölomake

Kun ominaisuus on aktivoitu, kirjautunut jäsen voi tulostaa itselleen kortin kohdassa Luo jäsenkortti.

Sähköiset jäsenkortit

Tulostettavat jäsenkortit ovat jäämässä historiaan eikä ominaisuutta enää kehitetä. Suosittelemme sähköisiä jäsenkortteja.