Kuinka voin tulostaa jäsenkortteja?

Ominaisuus vaatii vähintään FloMembers Medium -version.

FloMembersissa voit tulostaa jäsenkortteja itse. Voit aktivoida ominaisuuden kohdassa

Asetukset > Yleisasetukset > Jäsenkortti

Kyseisellä sivulla voit asettaa muun muassa kortin mitat sekä määritellä, ladotaanko korttien kukin sivu omalle sivulleen. Voit myös ladata palvelimelle kortin etu- ja takapuolen taustakuvan.

Voit syöttää seuraavaan kenttään myös mahdollisen pääorganisaation nimen, jos haluat sen tulostuvan kortteihin.

Jäsenkortteihin tulostuvat henkilön nimi, jäsennumero ja logo. Lisäksi henkilön tiedoissa tulee päivittää Jäsenkortti voimassa asti -kenttä, jotta tieto tulostuu kortteihin oikein.

Kun ominaisuus on aktivoitu, kirjautunut jäsen voi tulostaa itselleen kortin kohdassa Luo jäsenkortti.

Sähköiset jäsenkortit

Tulostettavat jäsenkortit ovat jäämässä historiaan. Niiden sijaan suosittelemme sähköisiä jäsenkortteja.