Kuinka voin tulostaa jäsenkortteja?

Ominaisuus vaatii vähintään FloMembers Medium -version.

FloMembersissa voit tulostaa jäsenkortteja itse. Voit aktivoida ominaisuuden kohdassa

Asetukset > Yleisasetukset > Jäsenkortti

Kyseisellä sivulla voit asettaa muun muassa kortin mitat sekä määritellä, ladotaanko korttien kukin sivu omalle sivulleen. Voit myös ladata palvelimelle kortin etu- ja takapuolen taustakuvan.

Voit syöttää seuraavaan kenttään myös mahdollisen pääorganisaation nimen, jos haluat sen tulostuvan kortteihin.

Jäsenkortteihin tulostuvat henkilön nimi, jäsennumero ja logo. Lisäksi henkilön tiedoissa tulee päivittää Jäsenkortti voimassa asti -kenttä, jotta tieto tulostuu kortteihin oikein. Kortin voimassaolo on mahdollista liittää myös maksutietoihin eli kun jäsen maksaa jäsenmaksunsa, kortin voimassaoloaikaa jatketaan automaattisesti seuraavaan vuoteen.

Kun ominaisuus on aktivoitu, kirjautunut jäsen voi tulostaa itselleen kortin kohdassa Luo jäsenkortti.

Sähköiset jäsenkortit

Tulostettavat jäsenkortit ovat jäämässä historiaan. Niiden sijaan suosittelemme sähköisiä jäsenkortteja.