Kuinka voin määritellä mitkä kentät ovat näkyvissä?

Liittymislomake

Pääkäyttäjä voi määritellä, mitkä kentät näytetään Liittymislomakkeessa kohdassa Asetukset > Liittymislomake.

Räätälöityjen kenttien näkyvyyttä voi säätää kohdassa Asetukset > Räätälöidyt kentät.

Screenshot

Kirjautuneet käyttäjät

Vakiokentät

Kirjautuneille käyttäjille (pääkäyttäjät erikseen ja tavalliset käyttäjät erikseen) näytettävät kentät määritellään kohdassa Asetukset > Yleisasetukset > Henkilölomake.

Screenshot

Räätälöidyt kentät

Räätälöityjen kenttien näkyminen asetetaan kohdassa Asetukset > Räätälöidyt kentät.

Ryhmät

Kirjautunut jäsen voi tarvittaessa valita itse, mihin ryhmiin hän haluaa kuulua. Tämän mahdollisuuden voi sallia kunkin ryhmän asetuksissa erikseen kohdassa Rekisteri > Hallinnoi ryhmiä.

Screenshot

Rekisterin päänäkymä

Pääkäyttäjät voivat mukauttaa omaa aloitusnäkymäänsä oikean yläkulman käyttäjäkuvakkeen kautta kohdasta Mukauta päänäkymää.