Kuinka saan näkymään henkilön yhteisessä jäsenluettelossa?

Ominaisuus vaatii vähintään FloMembers Medium -version.

Osa järjestöistä sallii jäsenlistan näyttämisen kaikille kirjautuneille jäsenille. Tarvittaessa jäsenlista voidaan näyttää vain niille jäsenille, jotka sallivat omien tietojensa näyttämisen listassa.

Jotta henkilön tiedot näkyvät jäsenlistassa, hänen tiedoissaan tulee ruksata kohta "Sallitaanko yhteystietojen näyttäminen yhteisessä jäsenlistassa?" Tämän ruksin avulla jäsen voi myös itse määrittää, näytetäänkö hänen tietonsa vai ei.

Näytettävät tiedot

Jäsenlista ja siinä näytettävät tiedot määritellään kohdassa Asetukset > Yleisasetukset > Jäsenlista.

Myös ryhmän jäsenyys voidaan näyttää yhteisessä jäsenlistassa. Tämä aktivoidaan ryhmän asetuksissa.