Lahjoitukset

Ominaisuus vaatii FloMembers Unlimited -version.

FloMembersin kautta onnistuu myös lahjoitusten hallinnointi. Ominaisuus toimii seuraavasti:

1. Henkilö ilmoittautuu lahjoittajaksi esimerkiksi tähän tarkoitukseen räätälöidyn FloMembers-lomakkeen kautta ja valitsee haluamansa summan, jolle laskut kirjoitetaan.
  2. FloMembers muodostaa lahjoittajalle laskun tietyin väliajoin, esimerkiksi kerran kuukaudessa.
  3. Lasku lähtee lahjoittajalle sähköpostilla tai suoraan lahjoittajan verkkopankkiin.

Ominaisuuden käyttöönotto laskutetaan tuntiveloituksella. Lahjoitukset voi aktivoida jättämällä tukipyyntö.

Automaattinen kuukausiveloitus

Automaattinen veloitus lahjoittajan maksukortilta voidaan toteuttaa Stripe-integraation avulla. Stripe veloittaa ominaisuudesta oman hinnastonsa mukaisesti.