Kirjanpito-ohjelmat

Ominaisuus vaatii FloMembers Unlimited -version.

FloMembers tarjoaa seuraavat valmiit integraatiot:

Heeros

Heeros Venda -integraatio on tuotantokäytössä.

Netvisor

Netvisor-integraatio aktivoidaan seuraavasti:

1. Jätä tukipyyntö. Ilmoita Netvisor-käyttäjätunniste ja Netvisor-avain.
  2. Annamme Netvisorin-käyttöoikeusavaimen.
  3. Valitse Netvisorissa "Räätälöidyt integraatiot" -valinta, syötä hakukenttään saamasi käyttöoikeusavain ja paina "Hae" -painiketta.
  4. Anna FloMembers-integraatiolle käyttöoikeudet customer- ja product-resursseihin.

Procountor

Ominaisuus vaatii Procountorin kuukausimaksullisen API-rajapinnan aktivoinnin Procountorin asetuksissa. Asiakasohjelmiston tunniste on flomembersClient.

Procountorin API-avain tulee tämän jälkeen tallentaa jäsenrekisteriin kohdassa Asetukset > Integraatiot.

Käyttöönotto

Jäsenrekisteristä voidaan siirtää esimerkiksi

• kaikki jäsenrekisterissä luodut laskut
  • ainoastaan ne laskut, jotka on maksettu
  • ainoastaan kuukausittainen koontilasku

Integraatioiden aktivointi laskutetaan tuntityönä; useimmiten aktivointi vie 0,5 – 1 htp eli noin 375 – 750 € + alv. Pysyväismaksuja ei ole.

Jos koneellista integraatiota ei haluta toteuttaa esimerkiksi kustannussyistä, yksinkertaisinta on käyttää FloMembersia laskutukseen ja merkitä jäsenmaksuista saadut tulot yhtenä könttäsummana kirjanpitoon. Tilitoimistolle voi antaa jäsenrekisteriin käyttöoikeudet, jotta he voivat käyttää FloMembersia itse.