Kirjanpito-ohjelmat

Ominaisuus vaatii FloMembers Unlimited -version.

FloMembers tarjoaa seuraavat valmiit integraatiot:

Heeros

Heeros Venda -integraatio on tuotantokäytössä.

Netvisor

Netvisor-integraatio aktivoidaan seuraavasti:

1. Luo Netvisorissa ohjelmistorajapintatunnukset.
  2. Jätä tukipyyntö. Ilmoita edellisessä kohdassa luomasi Netvisor-käyttäjätunniste ja Netvisor-avain.
  3. Annamme Netvisor-käyttöoikeusavaimen.
  4. Valitse Netvisorissa "Räätälöidyt integraatiot" -valinta, syötä hakukenttään saamasi käyttöoikeusavain ja paina "Hae" -painiketta.
  5. Anna FloMembers-integraatiolle käyttöoikeudet customer.nv-, customerlist.nv-, product.nv ja salesinvoice.nv -resursseihin.

Procountor

Toimi seuraavasti:

1. Aktivoi kuukausimaksullinen API-rajapinta Procountorin asetuksissa.
  2. Luo Procountorissa API-avain. API-avaimen luonti vaatii asiakasohjelmiston tunnisteen, se on flomembersClient.
  3. Tallenna API-avain jäsenrekisteriin kohdassa Asetukset > Integraatiot.

Käyttöönotto

Jäsenrekisteristä voidaan siirtää esimerkiksi

• kaikki jäsenrekisterissä luodut laskut
  • ainoastaan ne laskut, jotka on maksettu
  • ainoastaan kuukausittainen koontilasku

Integraatioiden aktivointi laskutetaan tuntityönä; useimmiten aktivointi vie 0,5 – 1 htp eli noin 375 – 750 € + alv. Pysyväismaksuja ei ole.

Jos koneellista integraatiota ei haluta toteuttaa esimerkiksi kustannussyistä, yksinkertaisinta on käyttää FloMembersia laskutukseen ja merkitä jäsenmaksuista saadut tulot yhtenä könttäsummana kirjanpitoon. Tilitoimistolle voi antaa jäsenrekisteriin käyttöoikeudet, jotta he voivat käyttää FloMembersia itse.