Taloushallinto

Ominaisuus vaatii FloMembers Unlimited -version.

FloMembers-jäsenrekisteri tarjoaa seuraavat valmiit integraatiot:

Logo

Fennoa-integraatio on tuotantokäytössä. Se aktivoidaan seuraavasti:

1. Jätä tukipyyntö, jotta aktivoimme ominaisuuden.
  2. Luo Fennoassa API-tunnukset. Tallenna API-käyttäjä ja API-avain jäsenrekisteriin kohdassa Asetukset > Integraatiot.

Logo

Heeros Venda -integraatio on tuotantokäytössä ja voidaan aktivoida tuntityönä.

Logo

Netvisor-integraatio aktivoidaan seuraavasti:

1. Luo Netvisorissa ohjelmistorajapintatunnukset.
  2. Jätä tukipyyntö. Ilmoita edellisessä kohdassa luomasi Netvisor-käyttäjätunniste ja Netvisor-avain.
  3. Annamme Netvisor-käyttöoikeusavaimen.
  4. Valitse Netvisorissa "Räätälöidyt integraatiot" -valinta, syötä hakukenttään saamasi käyttöoikeusavain ja paina "Hae" -painiketta.
  5. Anna FloMembers-integraatiolle käyttöoikeudet customer.nv-, customerlist.nv-, product.nv-, productlist.nv-, salesinvoice.nv ja salesinvoicelist.nv -resursseihin.

Logo

Procountor-integraatio aktivoidaan näin:

1. Aktivoi kuukausimaksullinen API-rajapinta Procountorin asetuksissa.
  2. Luo Procountorissa API-avain. API-avaimen luonti vaatii asiakasohjelmiston tunnisteen, se on flomembersClient.
  3. Jätä tukipyyntö, jotta aktivoimme tietojen siirron.
  4. Tallenna API-avain jäsenrekisteriin kohdassa Asetukset > Integraatiot.

Käyttöönotto

Jäsenrekisteristä voidaan siirtää esimerkiksi

• kaikki jäsenrekisterissä luodut laskut
  • ainoastaan ne laskut, jotka on maksettu
  • ainoastaan kuukausittainen koontilasku
  • ainoastaan tapahtumien osallistumismaksut

Integraatioiden mahdollinen räätälöinti laskutetaan tuntityönä. Heeros-integraatiosta veloitetaan lisäksi vuosimaksu.

Tiliöinti

FloMembersiin on mahdollista aktivoida myös tiliöinti.

Screenshot

Tilikartta perustetaan kohdissa

Laskutus > Kirjanpidon tilit

Laskutus > Kustannuspaikat

Tämän jälkeen roolit ja tuotteet kannattaa liittää oikeisiin tileihin ja kustannuspaikkoihin.

Kun tiliöinti on otettu käyttöön, näet tilikohtaisen erittelyn myynnistä reskontran Suodata laskuja -välilehdellä. Erittely ei välttämättä huomioi laskuja, jotka on kirjoitettu ennen tiliöinnin käyttöönottoa.

Muita vaihtoehtoja

Jos koneellista integraatiota ei haluta toteuttaa esimerkiksi kustannussyistä, yksinkertaisinta on käyttää FloMembersia laskutukseen ja merkitä jäsenmaksuista saadut tulot yhtenä könttäsummana kirjanpitoon.

Laskutustietoja voi myös viedä Excel-muotoon ja siirtää kirjanpito-ohjelmiin niiden dokumentaation mukaisesti.

Tilitoimistolle voi antaa jäsenrekisteriin käyttöoikeudet, jotta he voivat käyttää FloMembersia itse.