Kirjanpito-ohjelmat

Ominaisuus vaatii FloMembers Unlimited -version.

FloMembers tarjoaa seuraavat valmiit integraatiot:

Heeros

Heeros Venda -integraatio on tuotantokäytössä.

Netvisor

Netvisor-integraatio on tuotantokäytössä.

Procountor

Procountor-integraatio on tuotantokäytössä.

Käyttöönotto

Jäsenrekisteristä voidaan siirtää esimerkiksi

• kaikki jäsenrekisterissä luodut laskut
  • ainoastaan ne laskut, jotka on maksettu

Integraatioiden aktivointi laskutetaan tuntityönä; useimmiten aktivointi vie 0,5 – 1 htp eli noin 375 – 750 € + alv. Pysyväismaksuja ei ole.

Jos koneellista integraatiota ei haluta toteuttaa esimerkiksi kustannussyistä, yksinkertaisinta on käyttää FloMembersia laskutukseen ja merkitä jäsenmaksuista saadut tulot yhtenä könttäsummana kirjanpitoon. Tilitoimistolle voi antaa jäsenrekisteriin käyttöoikeudet, jotta he voivat käyttää FloMembersia itse.