Kuinka Paytrail-maksut toimivat?

Paytrail on suomalainen verkkomaksamisen palveluita tarjoava yritys. Yritysasiakkaita Paytrailillä on yli 5000 ja palvelua käytetään yli 10000:ssa verkkopalvelussa. Paytrail on toiminut alalla yli kymmenen vuotta.

Tarjoamalla kaikki sopimukset ja integraatiot pankkien, korttimaksujen prosessoijien sekä lasku- ja osamaksupalveluiden tarjoajien kanssa Paytrail säästää aikaa ja varoja.

Mitä muuta Paytrail tarjoaa?

  • Kauppiaspaneelin maksujen ja tilitysten seurantaan, raportointi- ja tilastointityökalujen käyttöön sekä maksupalautusten hallintaan.
  • Asiakaspalvelukanavat kuluttajille ja kauppiaille.
  • Materiaaleja ja webinaareja verkkotoiminnan kehittämiseen.
  • Markkinoiden nopeimmat tilitykset (nopeuttaa varaston ja pääoman kiertonopeutta).

Miten palvelun saa käyttöön?

Kun olette tehneet Paytrailin kanssa sopimuksen, voitte tallentaa Paytrail-tunnisteet kohdassa Asetukset > Integraatiot. Kun integraatio on aktivoitu, maksutieto päivittyy jäsenrekisteriin lähes reaaliaikaisesti. FloMembers merkitsee maksun maksetuksi heti, kun Paytrailin rajapinta ilmoittaa tästä.

Paytrail-maksut voi aktivoida seuraaville kolmelle vaihtoehdolle:

Liittyjät

Liittyjä voi maksaa maksunsa Paytrail-palvelun kautta saman tien. Lisäksi hänelle lähtee lasku sähköpostilla PDF-liitteenä.

Vuosilaskutus

Vuosilasku lähtee sähköpostilla PDF-liitteenä, mutta viestissä on mukana myös linkki Paytrailiin, jos jäsen haluaa maksaa esimerkiksi luottokortilla.

Tapahtumat

Ilmoittautujalle annetaan Paytrail-linkki, jonka kautta hänen tulee maksaa osallistuminen noin puolen tunnin kuluessa. Jos hän ei suorita maksua, ilmoittautuminen perutaan ja paikka vapautuu muille.

Artikkelin tiedot

Artikkelin tunnus:
186
Kategoria:
Näyttöjä:
1 961
Arvostelu (Ääniä):
(10)

Vastaavat artikkelit