Kuinka Paytrail-maksut toimivat?

Paytrail logoPaytrail on suomalainen verkkomaksamisen palveluita tarjoava yritys. Yritysasiakkaita Paytrailillä on yli 5000 ja palvelua käytetään yli 10000:ssa verkkopalvelussa. Paytrail on toiminut alalla yli kymmenen vuotta.

Tarjoamalla kaikki sopimukset ja integraatiot pankkien, korttimaksujen prosessoijien sekä lasku- ja osamaksupalveluiden tarjoajien kanssa Paytrail säästää aikaa ja varoja.

Mitä muuta Paytrail tarjoaa?

  • Kauppiaspaneelin maksujen ja tilitysten seurantaan, raportointi- ja tilastointityökalujen käyttöön sekä maksupalautusten hallintaan.
  • Asiakaspalvelukanavat kuluttajille ja kauppiaille.
  • Riskienhallintaa ja petosten ehkäisemistä.
  • Materiaaleja ja webinaareja verkkotoiminnan kehittämiseen.
  • Markkinoiden nopeimmat tilitykset (nopeuttaa varaston ja pääoman kiertonopeutta).

Mitkä ovat palvelun kustannukset ja miten sen saa käyttöön?

Asiakkaamme voivat saada kauttamme alennusta Paytrailin käyttömaksuista. Jos haluat käyttömaksuista tarkempaa tietoa, jätäthän tukipyynnön.

Kun olette tehneet Paytrailin kanssa sopimuksen, teidän tulee vielä ilmoittaa asiasta. Kun Paytrail-integraatio on aktivoitu, voitte vastaanottaa liittymis-, jäsen- ja / tai tapahtumamaksuja Paytrailin kautta ja maksutieto päivittyy jäsenrekisteriin lähes reaaliaikaisesti.

FloMembers merkitsee maksun maksetuksi heti, kun Paytrailin rajapinta ilmoittaa tästä. Samalla liittyjiltä muutetaan Liittyjä-rooli jäsenrooliksi.

Paytrail-maksut voi aktivoida seuraaville kolmelle vaihtoehdolle:

Liittyjät

Liittyjä voi maksaa maksunsa Paytrail-palvelun kautta saman tien. Lisäksi hänelle lähtee lasku sähköpostilla PDF-liitteenä.

Vuosilaskutus

Vuosilasku lähtee sähköpostilla PDF-liitteenä, mutta viestissä on mukana myös linkki Paytrailiin, jos jäsen haluaa maksaa esimerkiksi luottokortilla.

Tapahtumat

Ilmoittautujalle annetaan Paytrail-linkki, jonka kautta hänen tulee maksaa osallistuminen noin puolen tunnin kuluessa. Jos hän ei suorita maksua, ilmoittautuminen perutaan ja paikka vapautuu muille.

Artikkelin tiedot

Artikkelin tunnus:
186
Kategoria:
Näyttöjä:
1 321
Arvostelu (Ääniä):
(4)

Vastaavat artikkelit