Paytrail-maksut

Paytrail on suomalainen verkkomaksuyritys. Tarjoamalla sopimukset ja integraatiot pankkeihin, korttimaksujen prosessoijiin sekä lasku- ja osamaksupalveluihin Paytrail säästää aikaa ja varoja.

Paytrail tarjoaa muun muassa kauppiaspaneelin maksujen ja tilitysten seurantaan, raportointi- ja tilastointityökalujen käyttöön ja maksupalautusten hallintaan, asiakaspalvelukanavat kuluttajille ja kauppiaille, materiaaleja ja webinaareja verkkoliiketoiminnan kehittämiseen sekä nopeat tilitykset.

Miten palvelun saa käyttöön?

Ominaisuus vaatii vähintään FloMembers Small -version.

Toimi näin:

1. Tutustu Paytrailin hinnastoon. Päätä vastaako S- vai M-paketti paremmin järjestönne tarpeita.
  2. Jätä meille tukipyyntö ja ilmoita haluamanne Paytrail-versio. Teemme Paytrail-tilauksen puolestanne ja aktivoimme ominaisuuden.
  3. Syötä Paytrail-tunnisteet kohdassa Asetukset > Integraatiot (kentät eivät näy ennen kuin ominaisuus on aktivoitu).

Kun integraatio on aktivoitu, maksutieto päivittyy jäsenrekisteriin lähes reaaliaikaisesti. FloMembers merkitsee maksun maksetuksi heti, kun Paytrailin rajapinta ilmoittaa tästä.

Paytrail-maksut voi aktivoida seuraaville kolmelle vaihtoehdolle:

Liittyjät

Liittyjä voi maksaa maksunsa Paytrail-palvelun kautta saman tien. Lisäksi hänelle lähtee lasku sähköpostilla PDF-liitteenä.

Vuosilaskutus

Vuosilasku lähtee sähköpostilla PDF-liitteenä, mutta viestissä on mukana myös linkki Paytrailiin, jos jäsen haluaa maksaa esimerkiksi luottokortilla.

Tapahtumat

Jos Paytrail-maksut on aktivoitu tapahtuman asetuksissa, ilmoittautujalle annetaan Paytrail-linkki, jonka kautta hänen tulee maksaa osallistuminen noin puolen tunnin kuluessa. Jos hän ei suorita maksua, ilmoittautuminen perutaan ja paikka vapautuu muille.