Paytrail-betalningar

Paytrail är ett finskt företag som tillhandahåller betaltjänster online. Paytrail grundades 2007.

Genom att erbjuda avtal och integrationer med banker, kortbetalningsprocessorer, faktura- och avbetalningsleverantörer sparar Paytrail tid och pengar.

Hur får man tillgång till tjänsten?

Funktionen kräver minst FloMembers Small -versionen.

Så här gör du för att göra det:

1. Kontrollera Paytrails prislista. Bestäm om S- eller M-paketet passar bättre för din organisations behov.
  2. Lämna en supportförfrågan till oss och ange vilken Paytrail-version du vill ha. Vi gör en Paytrail-beställning för din räkning och aktiverar funktionen.
  3. Ange dina Paytrail-ID:n i Inställningar > Integrationer (fälten visas inte förrän funktionen är aktiverad).

När integrationen är aktiverad kommer betalningsinformationen att uppdateras i nästan realtid i medlemsregistret. FloMembers markerar betalningen som betald så snart Paytrail-gränssnittet meddelar det.

Paytrail-betalningar kan aktiveras för följande tre alternativ:

Medlemmar

Medlemmar kan betala sina avgifter via Paytrail omedelbart. Dessutom skickas en faktura till honom/henne via e-post som en PDF-bilaga.

Årlig fakturering

Den årliga fakturan skickas via e-post som en PDF-bilaga, men meddelandet innehåller också en länk till Paytrail om medlemmen vill betala med t.ex. kreditkort.

Evenemang

En Paytrail-länk skickas till den registrerade, som ombeds att betala för sitt deltagande inom cirka en halvtimme. Om han eller hon inte betalar kommer registreringen att annulleras och platsen blir tillgänglig för andra.