Kuinka WordPress-integraatio toimii?

wordpressFloMembers-asiakkaille on tarjolla maksuton WordPress-plugin, jonka avulla jäsenrekisterin ja WordPress-pohjaisen verkkosivuston käyttäjähallinta ja kirjautumiset hoidetaan jäsenrekisterissä. Tämä parantaa WordPressin tietoturvaa, koska WordPressin oletusarvoinen kirjautumissivu otetaan yleensä pois käytöstä, kun plugin aktivoidaan.

Pluginin avulla

1. sivuston ylläpitäjät voivat siirtyä jäsenrekisteristä sivuston ylläpitoon ilman eri kirjautumista
  2. jäsenet voivat päivittää jäsenrekisterissä omia tietojaan ja siirtyä ilman eri kirjautumista sivuston extranetiin
  3. jäsenet voivat nähdä mahdollisen keskustelufoorumin vain jäsenille tarkoitetut osiot

Pluginin asentaminen ja päivittäminen vaatii useimmiten pääkäyttäjän oikeudet WordPress-sivustoon.

Jos haluat ottaa pluginin käyttöön, ole hyvä ja jätä tukipyyntö.

Sivuston hallinta

Jos haluat antaa henkilölle oikeudet päivittää WordPress-pohjaista verkkosivustoa, sinun tulee antaa hänelle FloMembersissa WordPress-admin -rooli. Tällöin henkilö voi, kirjauduttuaan ensin FloMembersiin, siirtyä päivittämään verkkosivustoa jäsenrekisterin yläpalkin kautta.

Screenshot

WordPressissa on oma käyttäjähallintansa, mutta oikeuksia tulee hallinnoida yksinomaan FloMembersin puolella. Jos sivusto on Flo Appsin palvelimella, WordPressin oman kirjautumissivun käyttö on estetty.

Extranet

FloMembersin WordPress-integraation avulla WordPress-sivuston sisälle voidaan rakentaa jäsenille tarkoitettu extranet.

Jäsenellä tulee olla kirjautumisoikeus FloMembersiin. Kun hän kirjautuu jäsenrekisteriin, hän voi muokata omia tietojaan ja siirtyä extranetiin. Extranetiin pääsee FloMembersin yläpalkin "Extranet"-linkin kautta. Linkin otsikkoa voi muuttaa kohdassa Asetukset > Yleisasetukset > Sovellus.

Screenshot

Tarvittaessa kirjautunut jäsen voidaan siiirtää extranetiin automaattisesti heti kirjautumisen jälkeen. Tämä asetus tulee pyytää järjestelmän ylläpitäjältä.