WordPress-integraatio

FloMembers-asiakkaille on tarjolla maksuton WordPress-plugin, jonka avulla FloMembers-jäsenrekisterin ja WordPress-pohjaisen verkkosivuston käyttäjähallinta ja kirjautumiset hoidetaan jäsenrekisterissä. Tämä parantaa WordPressin tietoturvaa, koska WordPressin oletusarvoinen kirjautumissivu otetaan yleensä pois käytöstä, kun plugin aktivoidaan.

Pluginin avulla

1. sivuston ylläpitäjät voivat siirtyä jäsenrekisteristä sivuston ylläpitoon ilman eri kirjautumista
  2. jäsenet voivat siirtyä sivuston extranetiin (kirjauduttuaan ensin jäsenrekisteriin)
  3. jäsenet voivat nähdä mahdollisen keskustelufoorumin vain jäsenille tarkoitetut osiot

Pluginin asentaminen ja päivittäminen vaatii useimmiten pääkäyttäjän oikeudet WordPress-sivustoon.

Jos haluat ottaa pluginin käyttöön, ole hyvä ja jätä tukipyyntö.

Sivuston hallinta

Kun plugin on aktivoitu ja haluat antaa henkilölle oikeudet päivittää WordPress-pohjaista verkkosivustoa, sinun tulee antaa hänelle FloMembersissa WordPress-admin -rooli.

Tällöin henkilö voi, kirjauduttuaan ensin FloMembersiin, siirtyä päivittämään verkkosivustoa jäsenrekisterin yläpalkin kautta. Hän voi myös palata takaisin jäsenrekisteriin WordPressin yläpalkista.

Screenshot

WordPressissa on oma käyttäjähallintansa, mutta oikeuksia tulee hallinnoida yksinomaan FloMembersin puolella. Jos sivusto on Flo Appsin palvelimella, WordPressin oman kirjautumissivun käyttö on estetty.

Extranet

FloMembersin WordPress-integraation avulla WordPress-sivuston sisälle voidaan rakentaa jäsenille tarkoitettu extranet.

Jäsenellä tulee olla kirjautumisoikeus FloMembersiin. Kun hän kirjautuu jäsenrekisteriin, hän voi muokata omia tietojaan ja siirtyä extranetiin. Extranetiin pääsee FloMembersin yläpalkin kautta.

Screenshot

Automaattinen uudelleenohjaus

Tarvittaessa kirjautunut jäsen voidaan siirtää extranetiin automaattisesti heti kirjautumisen jälkeen (ks. Asetukset > Integraatiot).

Tällöin jäsen pääsee päivittämään tietojaan jäsenrekisteriin palaamalla sivustolta selaimen Back-napilla. Toinen vaihtoehto on lisätä extranetiin linkki tai painike, jonka kautta jäsen pääsee jäsenrekisteriin.

Linkin teksti

Yläpalkin Extranet-linkin otsikkoa voi muuttaa kohdassa Asetukset > Integraatiot.