Kuinka hallinnoin tapahtumia?

Tapahtumat ja niiden ilmoittautumiset näkyvät jäsenrekisterin kohdasta Tapahtumat.

Tapahtumaan ilmoittautuminen

Kun olet luonut tapahtuman, kopioi rekisteröitymislinkki tapahtumalistan sarakkeesta "Linkki". Jos haluat kehottaa esimerkiksi jäseniä ilmoittautumaan, voit lähettää tämän linkin heille sähköpostilla tai lisätä järjestönne verkkosivuille linkin kyseiseen lomakkeeseen.

Screenshot

Ilmoittautujan tunnistaminen

Jos tapahtumaan osallistuva henkilö syöttää ilmoittautumislomakkeella sähköpostiosoitteen, jota ei vielä ole rekisterissä ensisijaisena osoitteena, hänestä luodaan rekisteriin uusi ei-jäsen. Jos sähköpostiosoite on jollain henkilöllä ensisijaisena sähköpostina, osallistuminen liitetään kyseisen osoitteen omistavaan henkilöön.

Sähköpostitunnistamisen voi asettaa pois päältä tapahtuman asetuksissa, mutta tällöin ilmoittautujista voi muodostua rekisteriin tavallista enemmän duplikaatteja.

Sähköpostiosoitteiden avulla tapahtuvan tunnistamisen vaihtoehtona ilmoittautujat voidaan tunnistaa syntymäajan ja nimen perusteella.

Ilmoittautumisen salliminen vain jäsenille

Ilmoittautumisen voi rajata vain jäsenille tapahtuman asetuksissa. Tällöin henkilö joutuu kirjautumaan jäsenrekisteriin omilla tunnuksillaan, jotta hän voi ilmoittautua.

Jos tapahtuma on sallittu vain kirjautuneille, sille ei muodostu ilmoittautumisosoitetta lainkaan. Henkilön tulee kirjautua ja ilmoittautua rekisterin kohdassa Tapahtumat.

Osallistujien lisääminen

Pääkäyttäjä voi liittää rekisterin henkilöitä tapahtuman osallistujaksi tapahtumalistan Lisää osallistujia manuaalisesti -toiminnon avulla.

Jos henkilö ei ole vielä rekisterissä, hänet tulee luoda sovelluksen päänäkymän kohdassa Lisää uusi henkilö ennen tapahtumaan liittämistä.

Pääkäyttäjä voi lisätä osallistujia myös ilmoittautumislomakkeen avulla, mutta tällöin voi olla järkevä deaktivoida tapahtuman asetuksissa sähköpostin lähettäminen osallistujalle. Ilmoittautumislomake tunnistaa pääkäyttäjän, jos tämä on kirjautuneena järjestelmään, joten pääkäyttäjän tulisi lisätä osallistujia joko ollessaan kirjautuneena ulos tai käyttämällä selaimen incognito-tilaa.

Osallistujien muokkaaminen

Jos haluat poistaa tai muokata osallistujia, napsauta tapahtumalistan Näytä osallistujat -painiketta.

Osallistujien nimiä ja sähköpostiosoitteita voi muokata sovelluksen päänäkymässä muiden henkilöiden tavoin.

Katso video-ohje