Kuinka valitsen tapahtuman laskutustavan?

Täysin automaattinen laskutus ja laskujen lähetys:

• Osallistujat maksavat laskunsa itse

Laskujen automaattinen luonti ilman lähetystä:

• Haluatte tarkistaa laskun vastaanottajan tiedot ennen lähetystä

Ei automaatiota:

• Laskun maksaa joku muu kuin osallistuja itse
  • Tapahtumassa on piilotettuja maksuja
  • Osallistujan valitsema maksu halutaan mahdollisesti vaihtaa toiseen
  • Laskutus tapahtuu vasta tapahtuman jälkeen

Tapahtuman lasku on virheellinen, mitä teen?

Maksajana näkyy osallistuja itse, vaikka laskun maksaa yritys tai yhteisö

Lisää tapahtuman ilmoittautumislomakkeelle tapahtumakohtainen kenttä Laskutusosoite. Osallistujalistan Muokkaa-painikkeesta voit lisätä kenttään vastaanottajan nimen ja postiosoitteen.

Laskulla ei näy tapahtuman osallistujan nimeä tai muuta tunnistetietoa

Lisää tapahtuman ilmoittautumislomakkeelle tapahtumakohtainen kenttä Viite. Kentän tiedot näkyvät laskun tuoterivillä. Jos lasku on yksittäinen, esimerkiksi automaattisesti luotu lasku, voit laskutuslokissa muokata laskutusajon Lisätiedot-kenttää.

Laskun summa on liian suuri

Voit luoda laskulle hyvityslaskun reskontrassa.

Laskun summa on liian pieni

Voit luoda käsin erotukselle uuden laskun. Järjestelmä ei osaa yhdistää laskua tapahtumaan, joten se ei näy esimerkiksi reskontrassa tapahtuman laskuna. Järjestelmä muuttaa osallistujan tilaa, kun alkuperäinen lasku on maksettu.

Haluan muuttaa laskun eräpäivää

Voit muokata laskutuslokissa laskutusajon Eräpäivä-kenttää. Tämä muuttaa eräpäivän kaikille laskutusajon laskuille.