Mistä WordPress-ylläpidon vuosimaksu koostuu?

Vuosihinta sisältää

• WordPress-julkaisujärjestelmän ja laajennusten ylläpidon ja versiopäivitykset (välttämättömiä tietoturvan kannalta)
  • verkkopalvelimen ylläpidon ja päivitykset
  • nimipalvelimen kustannukset
  • latausaikojen optimoinnin
  • kävijätilastoinnin (ks. alla)
  • automaattisen varmuuskopioinnin
  • automaattisen laadunvalvonnan 24/7/365
  • SSL-sertifikaatin
  • tukipalvelun puhelimitse ja sähköisesti arkipäivisin klo 9 – 17

WordPressin versiopäivitykset tehdään useimmiten muutaman viikon viiveellä, jotta versioiden lastentaudit ehditään havaita ja korjata ennen päivitystä.

Ylläpidossamme olevien verkkotunnusten uusimiset hoidamme automaattisesti.

Kävijätilastointi

Käytämme kävijätilastoinnissa useimmiten WP Statistics -lisäosaa. Se näyttää WordPressin aloitussivulla perustietoja kävijämääristä. WP Statistics -paneelin nuolipainikkeen (tai WordPress-paneelin vasemman palkin) kautta pääsee katsomaan tarkempia tietoja.

Matomo

Myös avoimen lähdekoodin Matomo Analytics -välinettä voi suositella. Se voidaan aktivoida tuntityönä.