Aineistojen siirto postitukseen

Järjestelmän kautta voi siirtää painoon ja postitukseen sekä kirjeitä että laskuja mahdollisine liitteineen. Ennen lähetystä jäsenrekisteri näyttää hinta-arvion postituksen hinnasta.

Laskujen siirto

Siirry kohtaan Laskut > Laskutusloki. Kunkin massalaskutusajon kohdalla näytetään Lähetä painotaloon -nuolipainike sekä koko laskutusajolle että mahdollisille muistutuksille.

Screenshot

Kirjeiden siirto

Sovelluksen päänäkymässä: valitse vastaanottajat ja valitse Luo Kirjeet - Lähetä painotaloon

Screenshot

Loki

Lähteneet postitukset on listattu kohdassa

Asetukset > Lokit > Painotaloloki