Voiko paikallisyhdistyksille aktivoida omat rekisterinsä?

Tämä onnistuu kyllä. FloMembersiin on mahdollista tilata moniasennus, jolloin kukin paikallisyhdistys saa oman itsenäisen FloMembers-asennuksensa.

Ala-asennusten tiedot voidaan synkronisoida valtakunnalliseen rekisteriin, jolloin valtakunnallinen pääkäyttäjä voi esimerkiksi lähettää koko jäsenistölle helposti uutiskirjeitä. Päärekisteriin tuotujen henkilöiden osoite- ym. tietoja voi päivittää vain alarekisterissä. Muutokset päivittyvät päärekisteriin kerran vuorokaudessa.

Valtakunnalliselle pääkäyttäjälle voidaan tarvittaessa antaa kirjautumis- ja päivitysoikeus myös alarekistereihin.

Tarvittaessa tuontiin voidaan määritellä sääntöjä, joiden avulla alarekistereistä voidaan kopioida päärekisteriin vain tietyn roolin tai ryhmän henkilöt.

Moniasennus laskutetaan ala-asennusten määrän mukaan.

Pakolliset roolit

Moniasennuksessa alayhdistyksien rekistereihin voidaan tarvittaessa luoda pakotettuja asiakasrooleja, jolloin

  1. alayhdistyksen rekisterissä on pakko olla asetettuna esimerkiksi yhdistyksen puheenjohtaja
  2. nämä henkilöt voidaan tuoda rooleineen päärekisteriin koneellisesti

Kun ominaisuus otetaan käyttöön, järjestelmä asettaa yhdelle alarekisterin pääkäyttäjälle kaikki asiakasroolit. Koska järjestelmä ei voi tietää, kenelle nämä roolit oikeasti kuuluvat, roolit kannattaa asettaa tämän jälkeen oikeille henkilöille alarekisterissä kohdassa Rekisteri > Hallinnoi asiakasrooleja.

Toinen vaihtoehto

Mikäli alayhdistyksille riittää, että he voivat tarkastella ja päivittää omia jäseniään sekä lähettää näille viestejä, ryhmät voivat olla parempi ratkaisu. Ryhmistä ei koidu lisäkustannuksia.

Artikkelin tiedot

Artikkelin tunnus:
19
Kategoria:
Näyttöjä:
476
Arvostelu (Ääniä):
(7)

Vastaavat artikkelit