Tvåstegsinloggning

Funktionen kräver minst FloMembers Small -versionen.

2FA, eller tvåfaktorsautentisering, innebär att två olika autentiseringsmetoder används.

FloMembers 2FA kräver huvudanvändarens mobiltelefonnummer. När huvudanvändaren loggar in i registret får hen en sexsiffrig verifieringskod via SMS, som hen måste ange i registret för att kunna logga in.

Textmeddelanden debiteras som andra SMS-meddelanden (0,08 € + moms per meddelande).

Igångsättning

2FA-autentisering kan aktiveras i Inställningar > Allmänna inställningar > Säkerhet.