Uthyrningar

Funktionen kräver minst FloMembers Small -versionen.

På begäran kan ett tillägg aktiveras för FloMembers, vilket gör det möjligt att hantera till exempel båtuthyrning. Tillägget är för närvarande kostnadsfritt.

När funktionen är aktiverad måste användaren

1. Skapa nödvändiga produkter under Fakturor > Produkter och ange hur många av varje produkt som finns tillgängliga.
  2. Markera uthyrningarna för personerna på fliken Uthyrningar.

Uthyrningsstatus i realtid visas sedan under Register > Uthyrningslista. Hyrarna kan faktureras på samma sätt som andra personer.