Avsändarinformation

Det är möjligt att ställa in kundens egen e-postadress som Från-adress. Detta kräver ändringar i kundens DNS-poster, så i de flesta fall kräver detta kundens IT-support.

Ändringen kräver också ändringar i systeminställningarna från leverantörens sida. Detta faktureras som ett timjobb, normalt tar det en arbetstimme.

Att ändra Från-adressen ändrar inte Return-Path -värdet för e-postmeddelandena till kundens domain, så ändringen kan till och med påverka meddelandenas genomströmning negativt.