Avsändarinformation

Som standard visas meddelanden som skickas från FloMembers på följande sätt

• "From": systemets e-postadress
  • "Name": föreningens namn
  • "Reply-To": föreningens e-postadress

När medlemmar svarar på meddelanden som skickas från FloMembers skickar de flesta e-postklienter svaren till "Reply-To"-adressen.

Andra avsändare

Huvudanvändaren kan också

• ändra avsändaren till sig själv (i så fall ändras "Name" och "Reply-To")
  • spara ytterligare avsändarinformation under Inställningar > Allmänna inställningar > Applikation

Vissa e-postklienter kan inte visa avsändarens namn (t.ex. förening) korrekt om det innehåller ett kommatecken. Om du tar bort kommatecknet är problemet löst.

Kundens egen e-postadress som From-adress

Det är möjligt att ställa in kundens egen e-postadress som Från-adress. Detta kräver ändringar i kundens DNS-poster, så i de flesta fall kräver detta kundens IT-support.

Ändringen kräver också ändringar i systeminställningarna från leverantörens sida. Detta faktureras som ett timjobb, normalt tar det en arbetstimme.

Att ändra Från-adressen ändrar inte Return-Path -värdet för e-postmeddelandena till kundens domain, så ändringen kan till och med påverka meddelandenas genomströmning negativt.