Sähköpostiosoitteiden siivoaminen

Sähköpostin lähettäminen ei-toimiviin osoitteisiin heikentää lähettäjän mainetta ja voi siten haitata viestien läpimenoa myös toimiviin osoitteisiin. FloMembers siivoaa ei-toimivia osoitteita koneellisesti kerran viikossa (maanantaiaamuisin klo 6) ja muuttaa henkilön laskutustavan samalla paperiksi.

Näet kohdassa Viestit > Palanneet sähköpostit, minkä osoitteiden kanssa on ongelmia ja mitä osoitteita järjestelmä on poistanut kokonaan. Jos sarakkeen "Vastaanottaja" osoite ei linkitä mihinkään, kyseinen sähköpostiosoite on siivottu koneellisesti. Näet yksittäisen henkilön tietoihin tehdyt muutokset hänen tiedoissaan välilehdellä Kirjausketju.

Jos olet täysin varma, että jokin sähköpostiosoite on poistettu tarpeettomasti, voit halutessasi tallentaa sen henkilön tietoihin uudestaan. Jätä tällöin aiheesta tukipyyntö, jotta lähetys sallitaan uudestaan myös lähetysjärjestelmän puolella.

Kirjoitusvirheet domainnimissä

Jos rajaat palanneet sähköpostit kriteerillä "invalid_domain", näet listassa sähköpostiosoitteet, joiden domainnimessä on kirjoitusvirhe.