Sama sähköpostiosoite useammalle henkilölle

FloMembers käyttää sähköpostiosoitetta järjestelmään kirjautumiseen ja siksi useammalla henkilöllä ei voi olla samaa osoitetta Sähköposti-kentässä.

Järjestelmässä on kuitenkin myös Toissijainen sähköposti-kenttä, johon voi syöttää saman osoitteen moneen kertaan, jos esimerkiksi lasten laskut halutaan yhden ja saman huoltajan sähköpostiin.

Jos henkilölle on täytetty ainoastaan Sähköposti- tai Toissijainen sähköposti -kenttä, viestit (mukaan lukien sähköpostilaskut) lähtevät tähän osoitteeseen.

Jos henkilölle on täytetty sekä Sähköposti- että Toissijainen sähköposti -kentät, viestit (ja laskut) lähtevät molempiin osoitteisiin.

Jos haluat lähettää ainoastaan laskuja johonkin sähköpostiin, ks. tämä artikkeli.

Kirjautuminen

Jos henkilön sähköpostiosoite päivitetään, kirjautumisoikeus ja salasana säilyvät ennallaan, mutta käyttäjätunnuksena toimii henkilön päivitetty sähköposti.

Liittyjät

Jos henkilö jättää jäsenhakemuksen sähköpostiosoitteella, joka löytyy jo järjestelmästä, tähän sähköpostiosoitteeseen lähtee ilmoitus, että osoite on jo rekisterissä. Liittyjä voi tarvittaessa ottaa järjestöön yhteyttä ja sopia asiasta erikseen.

"Sähköposti on jo käytössä"

Jos saat henkilön tietoja tallentaessasi virheilmoituksen "Sähköposti on jo käytössä", voit etsiä tämän henkilön päänäkymästä löytyvän Tarkennetun haun avulla. Syöttämällä sähköpostiosoitteen "Tekstihaku"-kenttään näet, kenellä kyseinen sähköpostiosoite on jo tallennettuna.

Jos haku ei palauta tuloksia, kohde on todennäköisesti eronnut, kuollut tai poistettu. Nämä henkilöt on listattu päänäkymän Epäaktiiviset-välilehdellä.

Joskus sähköposti saattaa olla ensisijaisena myös hakijalla, jota ei ole vielä hyväksytty jäseneksi. Hakijat löytyvät päänäkymän Hakemukset-välilehdeltä.