Olen unohtanut salasanani

Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata ohjeet salasanan uudelleenasettamiseksi napsauttamalla kirjautumissivulla linkkiä "Salasana hukassa?" ja antamalla sähköpostiosoitteesi (ks. kuvat alla).

Jos et saa sähköpostia, tässä muutamia vinkkejä:

1. Yrität ehkä kirjautua väärään rekisteriin. Ole hyvä ja tarkasta rekisterin osoite.
  2. Sähköposti on saattanut päätyä roskapostiisi.
  3. Antamasi sähköpostiosoite ei välttämättä vastaa sähköpostiosoitettasi tietokannassa. Ota yhteyttä organisaatioosi. Mikäli sähköpostiosoitteesi on vaihtunut, sinun tulee pyytää rekisterinne pääkäyttäjää päivittämään rekisteriin tietoihisi toimiva sähköpostiosoite.
  4. Sinulla ei ehkä ole kirjautumisoikeutta. Ota yhteyttä organisaatioosi.
  5. Jos edellisestä kirjautumisestasi on yli kaksi vuotta, kirjautumisoikeutesi on poistettu. Ota yhteyttä organisaatioosi.