Postin osoitepäivitys

FloMembers-jäsenrekisteri tarjoaa mahdollisuuden automaattisiin osoitepäivityksiin Postin osoitetietokannasta. Osoitepäivitys on maksullinen lisäpalvelu.

Kun järjestelmään on haettu osoitepäivitys, päänäkymän vasemmassa palstassa näkyy kohta "Osoitepäivitykset". Kyseinen sivu listaa

  1. jäsenten uudet osoitetiedot
  2. kuolleet henkilöt

Kuolintieto tulee päivittää henkilöiden tietoihin manuaalisesti. Osoitteiden päivittämiseksi pääkäyttäjän pitää käynnistää massapäivitys Päivitä-nappia painamalla.

Kun osoitepäivitys on ajettu, kyseistä linkkiä ei enää näytetä päänäkymän vasemmassa navigaatiossa. Henkilön tietoihin koneellisesti tehdyt muutokset näkyvät henkilön "Kirjausketju"-välilehdellä.

"Ei löytynyt"

Osoitteita ei pystytä päivittämään sataprosenttisesti. Jos Posti ei pysty varmuudella kohdistamaan henkilöä oikein, osoite jätetään päivittämättä. Esimerkiksi henkilön tarkka syntymäaika auttaa kohdistamisessa.

Palvelun tilaus

Jos haluat aktivoida palvelun, jätä aiheesta tukipyyntö. Yhden päivitysajon hinta vuonna 2024 on 198,40 € (sis. alv 24 %). Tilauksen yhteydessä tulee ilmoittaa, tehdäänkö osoitepäivitys vain kerran vai aletaanko päivitys ajaa säännöllisesti (esimerkiksi kerran vuodessa tai 3 kuukauden välein).

Kertapäivitykset laskutetaan päivitysajon jälkeen. Säännölliset päivitykset laskutetaan jäsenrekisterin vuosilaskutuksen yhteydessä.

Yritysosoitteet

Osoitepäivitys koskee vain yksityishenkilöiden osoitteita. Jos haluatte pitää myös yritysosoitteet ajan tasalla, teidän tulee tehdä Postin kanssa sopimus tiedotuspalvelusta. Tällöin saatte palvelukoodin, joka tulee tallentaa FloMembersiin kohdassa Asetukset > Yleisasetukset > Sovellus > Posti-koodi.

Palvelukoodi tulostuu tämän jälkeen tarroihin ja laskuihin automaattisesti.

Artikkelin tiedot

Artikkelin tunnus:
57
Kategoria:
Näyttöjä:
4 029
Arvostelu (Ääniä):
(13)

Vastaavat artikkelit