FloMembersin API-rajapinta

Ominaisuus vaatii vähintään FloMembers Medium -version.

FloMembersin ohjelmointirajapinnan (REST-API) kautta jäsenrekisteri voidaan integroida muihin järjestelmiin. API:n käyttö vaatii validin API-avaimen, jotta väärinkäytöksiltä vältytään.

Mihin rajapintaa voi käyttää?

Rajapinnan käyttötarkoituksia on monia. Se soveltuu esimerkiksi tapauksiin, joissa järjestön verkkosivustolla halutaan esittää joitakin jäsenten tietoja vaikkapa postinumeron avulla haettuna.

Muita esimerkkejä ovat jäsenen kirjautumisoikeuden tarkistaminen rajapinnasta sähköpostiosoitteen avulla tai jäsenistön keskimääräisen iän laskeminen.

Tarvittaessa kolmannen osapuolen järjestelmä voi myös luoda jäsenrekisteriin uusia henkilöitä tai päivittää olemassa olevia tietoja API:n yli.

Miten voin käyttää rajapintaa?

Oletusarvoisesti FloMembersin rajapintaa ei ole aktivoitu.

Jos haluat rajapinnan käyttöön, jätä uusi tukipyyntö ja kerro, miten haluaisit hyödyntää rajapintaa. Voimme tällöin antaa tarkemmat ohjeet ja asettaa kentät, joiden tietoja voidaan hakea.

Rajapinnan aktivointi laskutetaan tuntityönä.

Mitä toimintoja rajapinta tukee?

Data CRUD Extra Esimerkki
Henkilöt Create, Read, Update Resign request
Laskut Read, Update
Tapahtumat Read   GET /demo/api/v1/events?api_key=123