Var kan jag se att en enskild person har betalat medlemsavgiften?

För att se information om en enskilds persons betalningar ska du först trycka på "uppdatera"-knappen som befinner sig höger om personens namn på systemets huvudsida. Efter det skall du gå in på fliken "Fakturering". Här kan du se information om vad personen har betalat. Om du lägger in betalningsdagen och den betalda summan (eller om du uppdaterar via nätbanken, då denna information hämtas automatiskt), så kommer systemet att tolka betalningen som betald.