Kuinka poistan henkilöltä oikeuksia?

Ainoastaan pääkäyttäjä voi poistaa henkilöiden kirjautumisoikeuksia. Tämä ei onnistu esimerkiksi ryhmän pääkäyttäjältä.

Kirjautumisoikeuden poisto yhdeltä

1. etsi haluamasi henkilö ja paina Päivitä-painiketta
  2. valitse Kirjautumisoikeus-välilehti
  3. poista kirjautumisoikeus

Kirjautumisoikeuden poisto monelta

1. valitse henkilöt sovelluksen päänäkymässä merkitsemällä rastit nimien vasemmalle puolelle
  2. valitse vasemman reunan valikosta kohta Tilin asetukset > Poista pääsy

Pääkäyttäjäoikeuden poisto yhdeltä

Etsi haluamasi henkilö ja paina Päivitä-painiketta. Poista häneltä rooli Pääkäyttäjä (administrator) Roolit-kentässä ja tallenna muutokset.

Pääkäyttäjäoikeuden poisto monelta

1. etsi haluamasi henkilöt sovelluksen päänäkymässä
  2. valitse henkilöt merkitsemällä rasti nimen vasemmalle puolelle
  3. valitse vasemman reunan valikosta kohta Toiminnot > Peruuta rooli > Järjestelmä > Pääkäyttäjä (administrator)