Onko tietojen siirtoon olemassa esimerkiksi Excel-pohjaa?

Voitte käyttää / soveltaa tätä MS Excel -tiedostoa. Voitte syöttää jäsenet ko. tiedostoon tai käyttää omaa Excel-tiedostoanne.

Kun siirtotiedosto on valmis, voitte jättää tukipyynnön ja laittaa tiedoston tukipyynnön liitteeksi, jolloin data siirtyy meille.

Laskutamme vanhojen tietojen siirron FloMembersiin tuntityönä. Ennen siirron toteutusta annamme hinta-arvion siirron kustannuksista.

Tietojen tuonti itse

Sovelluksen versioissa Medium+ ja Unlimited henkilöitä voi tuoda rekisteriin Excel-muodossa sovelluksen päänäkymän kautta.