Voiko FloMembersia räätälöidä?

FloMembers on vakioitu järjestelmä, jossa sadat eri asiakkaat käyttävät samoja perusominaisuuksia.

Järjestelmää voi kuitenkin mukauttaa monin tavoin. Katso aiheesta lyhyt slide-esitys ja tutustu jatkokehityksen periaatteisiin.

FloMembersin toimintaa voi laajentaa muun muassa erilaisten integraatioiden avulla.

FloMembersin laajennuksia ja konfigurointimahdollisuuksia on listattu myös osoitteessa https://gist.github.com/tjnurmin/8bed3bee8e4d01fd258ad3db3480f1d8

Jatkokehitysideat

Otamme mielellämme vastaan jatkokehitysideoita. Niiden toteuttaminen saattaa kuitenkin olla kallista, koska

1. Uuden ominaisuuden tulee olla yleiskäyttöinen ja soveltua tarvittaessa myös muiden asiakkaiden käyttöön
  2. Uusi ominaisuus ei saa rikkoa olemassa olevia ominaisuuksia
  3. Uusi ominaisuus tulee testata huolella
  4. Uusi ominaisuus ei saa tehdä sovellusta hitaaksi tai kömpelöksi