Kaksivaiheinen kirjautuminen

Ominaisuus vaatii vähintään FloMembers Small -version.

2FA- eli kaksivaiheinen tunnistautuminen tarkoittaa, että käytössä on kaksi erilaista tunnistautumismenetelmää.

FloMembersin 2FA on toteutettu siten, että pääkäyttäjän tietoihin tallennetaan hänen matkapuhelinnumeronsa. Kun pääkäyttäjä tai vain-luku-pääkäyttäjä kirjautuu rekisteriin, hän saa tekstiviestinä kuusinumeroisen varmistuskoodin, joka hänen tulee syöttää rekisteriin, jotta kirjautuminen onnistuu.

Tekstiviestien kulut laskutetaan muiden tekstiviestien tapaan (0,08 € + alv / viesti).

Käyttöönotto

2FA-tunnistuksen voi aktivoida kohdassa Asetukset > Yleisasetukset > Tietoturva.