Kun kopioin tekstiä Wordista, se näkyy väärällä fontilla

Jos tuot tekstiä MS Wordista, käytä editorin 'Paste from Word' -painiketta, jotta tekstin tarpeettomat muotoilut jäävät pois. Parhaan tuloksen saat, jos kopioit tekstin ensin Notepadiin (tai muuhun tekstieditoriin) ja kopioit tekstin sitten Notepadista www-editoriin.

Jos haluat poistaa muotoiluja olemassa olevasta sivusta, voit kopioida sivun tekstin Notepadiin ja liimata sen sitten takaisin www-editoriin. Toinen vaihtoehto on painaa www-editorin Koodi-painiketta ja korjailla jälkeä suoraan koodiin. Jos koodi näyttää esimerkiksi seuraavalta:

<span style="font-family:Arial,'sans-serif';font-size:10pt;">Esimerkkitekstiä.</span>

...tuolta pitäisi poistaa

<span style="font-family:Arial,'sans-serif';font-size:10pt;">

sekä

</span>

-tagit. Tämän jälkeen teksti näkyy oikealla fontilla.