Miten pääsen näkemään aiemmat tukipyyntöni?

Aiemmin lähettämiäsi tukipyyntöjä pääset katsomaan tämän lomakkeen avulla.

Jos sinulla on tiedossasi etsimäsi tukipyynnön seurantatunnus (ID), syötä tunnus sekä tukipyynnössä ilmoittamasi sähköpostiosoite lomakkeelle.

Voit myös halutessasi tilata sähköpostiisi listan kaikista tukipyyntöjesi seurantatunnuksista napsauttamalla "Oletko unohtanut seurantatunnuksesi?" -linkkiä.

Tukipyynnön avaaminen uudelleen

Jos tukipyyntö on suljettu, mutta haluat vastata siihen, napsauta oikean reunan Avaa-linkkiä. Tällöin tukipyyntö aktivoituu uudestaan.