Miten lisään kuvan sähköpostiviestiin?

FloMembersissa voit lisätä kuvan sähköpostiviestiin kahdella tavalla.

1. Kuva viestin sisällä

Kuvan voi upottaa tekstin sekaan jos se löytyy Internetistä, esimerkiksi yhdistyksen verkkosivuilta.

Upottaaksesi kuvan napsauta jäsenrekisterin sähköpostieditorissa "Image"-painiketta. Avautuu ruutu, jossa pyydetään kuvan URL-osoite. Alternative Text puolestaan on teksti joka näytetään, mikäli kuvaa ei jostain syystä pystytä lataamaan tai vastaanottaja käyttää ruudunlukijaa.

Jos haluamasi kuva löytyy vain omalta koneeltasi, se tulee ensin ladata jollekin Internet-palvelimelle. Tämän voi esimerkiksi tehdä yhdistyksen verkkosivujen hallintatyökalulla. Vaihtoehtoisesti voit käyttää jotain ilmaista kuvien hostingpalvelua, esimerkiksi http://imgur.com/.

Uploadcare-palvelu

Unlimited-asiakkaat voivat liittää kuvia omalta tietokoneelta suoraan sähköpostiviestiin käyttämällä Image-napin vierestä löytyvää keltaista Uploadcare-nappia. Kuvat jaetaan tällöin Uploadcare-palvelun kautta.

Palveluun ladattavien kuvien maksimikoko on rajattu. Jos kuvatiedostosi on sallitun rajan yläpuolella, voit kokeilla pienentää kuvan mittasuhteita tai käyttää kuvatiedostojen optimointityökalua, esimerkiksi https://tinypng.com/.

2. Kuva liitetiedostona

Voit myös lähettää kuvan viestin liitetiedostona. Lataa tällöin kuva omalta koneeltasi kohdassa Liitteet > Choose file.