Hur ska jag komma igång med användningen av det nya medlemsregistret?

1. I vår kunskapsdatabas har det samlats rikligt med instruktioner om hur man ska använda systemet.
  2. Om du behöver hjälp med att använda det nya systemet, kan du lämna en begäran om hjälp.
  3. För Medium+ och Unlimited kunder erbjuder vi även stöd genom chat-service.
  4. För de funktioner som används mest finns det inbyggda användningsinstruktioner. Genom att klicka på "Hjälp"-länken i högra hörnet aktiveras instruktionerna.

Screenshot

Användarskolningar

Vi ordnar avgiftsfria skolningar om användningen av systemet tre gånger om året. En av dessa är en nätskolning. Vi meddelar om dessa per epost i våra månatliga FloMembers-nyhetsbrev. Skolningar ordnas i huvudsak på finska, ifall inte annat meddelas.

Därutöver erbjuder vi kundspecifika skolningar. Av dessa debiterar vi 110 € + moms / timme. Skräddarsydda, kundspecifika skolningar tar oftast 2 timmar.

Skolningen kan hållas vid vårt kontor i Alphyddan eller i kundens utrymmen. Ifall skolningen hålls utanför Helsingfors förhandlas reseersättningar skilt.

Skolningen kan beställas genom en supportbegäran.

Användningsguide

För tillfället har vi inte utvecklat en utskrivbar guide som berättar om användningen av systemet. Enligt oss vore systemets användbarhet inte tillräckligt bra om man behövde bruksanvisningar. Vid behov kunde vi dock ändå tänka oss att denna kunskapsdatabas innehåll kunde samlas ihop till en utskrivbar guide.