Voinko liittää hakutuloksia aiempaan hakuun?

Avaamalla sovelluksen päänäkymässä kohdan Tarkennettu haku voit tallentaa usein käytetyt suodatuskriteerit. Anna kriteereille haluamasi nimi ja paina Tallenna tämänhetkiset hakuehdot.

Painamalla Tallennetut hakuehdot näet aiemmin tallennetut haut. Voit halutessasi suorittaa haun ensin vapaavalintaisilla ehdoilla ja liittää sen jälkeen hakuun aiemmin tallennetut ehdot.

Kannattaa myös harkita, kannattaisiko tietyt kriteerit täyttävistä tehdä Ryhmä, jolloin heitä voi esimerkiksi laskuttaa kätevästi.