Aktivointilinkki ei toimi

Aktivointilinkin tulee olla merkki merkiltä oikein, jotta se toimii. Jos kopioit linkin sähköpostista selaimeen, varmista että linkki kopioituu varmasti oikein.

Vanhentunut linkki

Jos aktivointilinkki on vanhentunut, voit pyytää järjestöltäsi uutta.

Kirjautumisosoite

Järjestösi kirjautumissivun tarkan URL:n löydät saamastasi aktivointisähköpostista.

Jäsenrekisteriin ei tule kirjautua esimerkiksi Google-haun kautta, koska verkkopankkien tapaan hakukoneet saattavat tarjota linkkejä, joiden kautta kalastellaan käyttäjätunnuksia.