Aktivointilinkki ei toimi

Aktivointilinkin tulee olla merkki merkiltä oikein, jotta se toimii. Jos kopioit linkin sähköpostista selaimeen, varmista että linkki kopioituu varmasti oikein.

Vanhentunut linkki

Jos aktivointilinkki on vanhentunut, voit tilata itsellesi uuden menemällä oman järjestösi kirjautumissivulle (muotoa https://www.flomembers.com/yhdistyksesi-nimi) ja napsauttamalla linkkiä Salasana hukassa? Järjestösi kirjautumissivun tarkan URL:n löydät saamastasi aktivointisähköpostista.