Miten voimme käyttää liittymis- tai ilmoittautumislomaketta www-sivuillamme?

Voitte lisätä omille verkkosivuillenne linkin lomakkeisiin.

Liittymislomakkeen osoitteet (kolmella kielellä) löytyvät jäsenrekisterin kohdasta Asetukset > Liittymislomake.

Tapahtumien ilmoittautumislomakkeiden osoitteet löydät jäsenrekisterin kohdasta Tapahtumat.

Iframe

Lomakkeiden iframe-upotukset on estetty vuodesta 2020 alkaen. Iframeja voidaan käyttää tietojen kalasteluun ja verkkomaksut eivät toimi iframeissa kaikilla selaimilla.