Tiliöinti

Ominaisuus vaatii FloMembers Unlimited -version.

FloMembersiin on mahdollista aktivoida tiliöinti. Se on tarkoitettu ensisijaisesti Heeros-integraatioon.

Screenshot

Tilikartta perustetaan kohdissa

Laskutus > Kirjanpidon tilit

Laskutus > Kustannuspaikat

Tämän jälkeen roolit ja tuotteet kannattaa liittää oikeisiin tileihin ja kustannuspaikkoihin.

Erittely

Kun tiliöinti on otettu käyttöön, näet tilikohtaisen erittelyn myynnistä reskontran Suodata laskuja -välilehdellä. Erittely ei välttämättä huomioi laskuja, jotka on kirjoitettu ennen tiliöinnin käyttöönottoa.