Kuinka kirjaudun palveluun esimerkiksi Facebook-tunnuksellani?

Jos haluat kirjautua jäsenrekisteriin sosiaalisen median tunnuksillasi, kirjaudu ulos rekisteristä ja napsauta haluamasi palveluntarjoajan kuvaketta palvelun kirjautumissivulla.

Screenshot

Tämän jälkeen valitsemasi sosiaalisen median palveluntarjoaja kysyy kirjautumistietosi.

Kun kirjautuminen sosiaalisen median palveluun on onnistunut, sivu ohjautuu FloMembersiin ja järjestelmä vaatii kirjautumaan jäsenrekisteriin syötetyillä käyttäjätiedoilla. Kun tämä kirjautuminen on tehty, voit jatkossa käyttää sosiaalisen median tunnuksiasi kirjautuaksesi FloMembersiin.