Kuinka kirjaudun palveluun Google-tunnuksellani?

Jos haluat kirjautua jäsenrekisteriin Google-tunnuksellasi, kirjaudu ulos rekisteristä ja napsauta Google-kuvaketta palvelun kirjautumissivulla.

Screenshot

Tämän jälkeen Google kysyy kirjautumistietosi.

Kun kirjautuminen on onnistunut, sivu ohjautuu FloMembersiin ja järjestelmä vaatii kirjautumaan jäsenrekisteriin syötetyillä käyttäjätiedoilla. Kun tämä kirjautuminen on tehty, voit jatkossa napsauttaa haluamasi sosiaalisen median kuvaketta aloitussivulla tunnistautuaksesi FloMembersiin.

Kirjautumisen kytkeminen pois käytöstä

Voit tarkastaa käytössä olevat kolmannen osapuolen kirjautumispalvelut kohdassa [Oma nimi] > Kirjautumispalvelut. Samassa kohdassa voit myös deaktivoida näitä yhteyksiä.