Maksamattomat omaan ryhmään

Saat lisättyä esimerkiksi laskunsa maksamatta jättäneet henkilöt omaan ryhmään suoraan reskontran kautta. Voit valita henkilöitä reskontran listasta ruksaamalla haluamiesi henkilöiden valintaruudut ja valitsemalla vasemmasta paneelista "Liitä ryhmään".

Kun olet liittänyt henkilöt ryhmään, voit tehdä maksamattomille henkilöille massatoimintoja, kuten vaihtaa heidän tilansa, sovelluksen päänäkymän kautta.