Kuinka määrittelen maksumuistutusten koron tai lisämaksun?

Tämä asetetaan kohdassa Asetukset > Yleisasetukset > Laskutus. Voit valita alasvetovalikosta "Lisää korko maksumuistutuksiin" lasketaanko summiin viivästyskorko. Käytettävä korko määritellään kohdassa "Laskun korkoprosentti". Halutessasi voit myös asettaa koron sijaan kiinteän maksumuistutuslisän.

Tämän jälkeen uusiin laskuihin tulostuu tieto korosta tai lisämaksusta ja se otetaan huomioon, kun järjestelmä luo näistä laskuista maksumuistutukset.

Asetuksen muuttaminen ei vaikuta vanhoihin laskuihin, koska laskuttaja ei voi muuttaa maksuehtoja jälkikäteen.